Dakwerken in Wilrijk

Heeft u werkzaamheden aan uw dak te verrichten en bent u daarom zoekende naar een bedrijf voor dakwerken in Wilrijk of omgeving? De dakdekkers van Platdakexpert staan voor u klaar met alle soorten dakwerken te Wilrijk. Mankeert er iets aan uw plat dak? Dient deze beter geïsoleerd te worden? Of vindt u dat uw plat dak wellicht aan vernieuwing toe is? Schakel voor al deze soorten dakwerken in Wilrijk Platdakexpert in! Onze professionele werkwijze, gecombineerd met onze ervaring en betrokken houding levert u gegarandeerd een nette oplevering op. Daarbij bieden we onze dakwerken in Wilrijk ook nog eens tegen de scherpste prijzen aan. Meer weten over onze diensten? Bel dan naar 0475 35 27 10 om meer informatie aan te vragen.

dakwerken

Een dakwerker met vele referenties in Wilrijk

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat voor u dakwerken in Wilrijk kan verzorgen, wilt u natuurlijk maar één ding: de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijzen. Platdakexpert kan u de beste prijs/kwaliteit verhouding die er is verzekeren voor al onze diensten. Schakel ons in voor het isoleren van platte daken, herstel- of onderhoudswerkzaamheden of het vernieuwen van goten en afkasting. Bij ons geniet u van:

  • Kwaliteit van onze dienstverlening: dakwerken in Wilrijk op hoog niveau, door top personeel;
  • Kwaliteit van de gebruikte materialen: onze materialen zijn getest door het WTCB en dragen een Butgb en/of een Europees keurmerk;
  • Maar liefst 10 jaar garantie op onze werkzaamheden;
  • De scherpste prijzen: we streven er altijd naar de goedkoopste te zijn!

Over Platdakexpert

Platdakexpert verzorgt al vele jaren dakwerken in Wilrijk en omgeving. Sinds 1992 zijn we actief als dakdekkers in Antwerpen en sinds die tijd hebben we een hoop ervaring opgedaan. Inmiddels bestaat ons team uit een hecht gezelschap van professionele dakdekkers. Ons kwaliteitsbeleid is zeer streng en we willen u altijd een oplevering kunnen doen waar u op de lange termijn ook iets aan heeft. Deze drang naar kwaliteit wordt erkend door onze tevreden klanten, wat is terug te zien in de vele referenties die we jaarlijks ontvangen. Indien gewenst kunnen we u referenties over dakwerken in Wilrijk laten inzien.

Ons werkgebied

Een dakwerker in Wilrijk? Neem vrijblijvend contact op!

Contact met ons opnemen over onze dakwerken te Wilrijk? Dat kan door te bellen naar 0475 35 27 10. Buiten werktijd en in het weekend kunt u ook contact opnemen door een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen.

Voor een gratis offerte, een eerlijk advies en een correcte uitvoering,
dan bent u hier aan het juiste adres!

 

Neem contact op