Dakwerken in Berchem

Platdakexpert kan u van dienst zijn door diverse dakwerken aan platte daken in Berchem of de omgeving daarvan voor u uit te voeren. Als professioneel dakdekkersbedrijf verrichten wij verschillende werkzaamheden op het gebied van dakwerken aan platte daken te Berchem en omstreken. Ons team bestaat uit goed opgeleide dakdekkers, gespecialiseerd in platte daken, met veel ervaring. Altijd weer zetten zij zich 100% in om u vakkundige en net opgeleverde dakwerken in Berchem te kunnen leveren. Kwaliteit is namelijk waar Platdakexpert voor staat. Van ons hoeft u geen middelmatige uitvoering of gebruik van slechte materialen te verwachten, maar in plaats daarvan een professionele en vakkundige werkwijze onder hoge garanties. Is Platdakexpert het bedrijf waar u naar op zoek bent voor plat dak? Informeer dan gerust eens verder over onze dakwerken te Berchem door te bellen naar 0475 35 27 10.

Schakel Platdakexpert in voor de volgende dakwerken te Berchem:

dakwerken

Waarom kiezen voor Platdakexpert uit Berchem

Platdakexpert staat bekend om de kwaliteit van haar dienstverlening en de kwaliteit van de materialen die we gebruiken. Zo zijn al onze materialen getest door het WTCB en dragen ze een Butgb en/of een Europees keurmerk. Wij bieden maar liefst 10 jaar garantie aan op al onze werkzaamheden en voeren deze ook nog eens uit tegen de laagste prijzen die u maar vinden kunt. Kan een ander bedrijf u een betere offerte aanbieden? Neemt u dan eens contact met ons op, en wij doen u een beter voorstel.

Over Platdakexpert

Platdakexpert verzorgt al vele jaren dakwerken aan platte daken in Berchem en omgeving Antwerpen, en doet dat tot grote tevredenheid van onze klanten. Omdat we altijd denken aan de lange termijn houden we streng toezicht op de kwaliteit van onze dakwerken in Berchem. Onze klanten waarderen onze drang naar kwaliteit. Dat is ook iets wat we terugzien in de referenties die we regelmatig mogen ontvangen. Indien gewenst kunt u van ons enkele referenties krijgen over onze dakwerken in Berchem of omgeving.

Onze bedrijfslocatie is in Berchem

Platdakexpert heeft de hoofdvestiging in Berchem waardoor we onze klanten In Antwerpen vanuit een centrale locatie steeds optimaal kunnen bedienen.

Een dakwerker uit Berchem nodig? Neem vrijblijvend contact op!

Dakwerken in Berchem nodig? Kies dan voor Platdakexpert. Bel ons op 0475 35 27 10 om meer informatie aan te vragen. We stellen ook graag een gratis offerte voor u op. U kunt ook contact opnemen door even een e-mail te sturen.

Meer informatie

Voor een gratis offerte, een eerlijk advies en een correcte uitvoering,
dan bent u hier aan het juiste adres!

 

Neem contact op