Dakwerken in Mortsel

Moeten er op uw dak bepaalde dakwerken in Mortsel worden uitgevoerd en bent u op zoek naar een geschikt dakdekkersbedrijf daarvoor? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan Platdakexpert. Wij bestaan uit een hecht team van professionele dakdekkers en kunnen diverse soorten dakwerken te Mortsel en omgeving voor u uitvoeren.

Bij een lekkage of bij waterschade repareren wij uw dak. Benieuwd naar de huidige staat van uw dak? Dan bieden wij advies op maat en kunnen wij deze van een onderhoudsbeurt voorzien. Heeft u een plat dak dat geïsoleerd moet worden? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Platdakexpert biedt dakwerken te Mortsel en omgeving van de hoogste kwaliteit aan, tegen de scherpste prijzen. Meer weten? Neem dan eens contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

dakwerken in Mortsel

Platdakexpert is uw specialist in Mortsel

Voor dakwerken in Mortsel bent u bij Platdakexpert aan het juiste adres. Wij kunnen u diverse diensten leveren. Zo kunt u ons inschakelen voor het isoleren van platte daken, het vernieuwen van goten en afkasting, en herstellingen of onderhoud. 

    • Platdakexpert is altijd de goedkoopste!
    • Dakwerken te Mortsel op hoog niveau, door uitstekend personeel. Wij leveren altijd kwaliteit;
    • Maar liefst 10 jaar garantie op onze werkzaamheden;
    • De materialen die we gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn getest door het WTCB en dragen een Butgb en/of een Europees keurmerk;

Vele referenties in Mortsel

Al vele jaren verzorgt ons hechte team dakwerken in Mortsel en Antwerpen. Daar hebben we vele tevreden klanten aan overgehouden. Omdat we altijd denken aan de lange termijn houden we streng toezicht op de kwaliteit van onze dakwerken in Mortsel. Zo kunnen we u een dak opleveren waar u nog lang mee door kunt. Onze wens om altijd kwaliteit te leveren leidt tot vele tevreden klanten. Het is dan ook niet zonder reden dat we jaarlijks vele positieve referenties mogen ontvangen. Indien gewenst kunt u van ons enkele referenties krijgen over onze dakwerken in Mortsel of omgeving.

Ons werkgebied

Neem contact op voor uw dakwerken

Dakwerken in Mortsel nodig? Kies dan voor Platdakexpert. Bel ons op 0475 35 27 10 om meer informatie aan te vragen. We stellen ook graag een gratis offerte voor u op. U kunt ook contact opnemen door even een e-mail te sturen.

Voor een gratis offerte, een eerlijk advies en een correcte uitvoering,
dan bent u hier aan het juiste adres!

 

Neem contact op