Dakwerken Kontich

Platdakexpert specialiseert zich in dakwerken in Kontich en de omgeving daarvan. Wilt u bepaalde werkzaamheden aan uw dak uitbesteden aan een bedrijf van professionele dakdekkers? Het hechte team van Platdakexpert is u graag van dienst.

Al vele jaren verrichten wij dakwerken in Kontich en omgeving. We kunnen u onder meer van dienst zijn met isolatiewerkzaamheden, reparatie- en/of onderhoudsklussen en het vernieuwen van goten en afkasting. Bij die werkzaamheden leveren we altijd kwaliteit. Ook bieden we onze dakwerken te Kontich en omstreken aan tegen de laagst mogelijke prijzen. Benieuwd naar onze dienstverlening en wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Bel dan meteen naar 0475 35 27 10.

dakwerken in Kontich

Platdakexpert voor uw dakwerken in Kontich en omgeving

Wij focussen ons maar op één ding: de beste dakwerken in Kontich en omgeving kunnen opleveren. Wij leveren verscheidene diensten diverse diensten. Zo kunt u ons inschakelen voor het isoleren van platte daken, het vernieuwen van goten en afkasting, en herstellingen of onderhoud. Wat mag u verder verwachten als u Platdakexpert inschakelt voor dakwerken te Kontich?

  • Dienstverlening van hoge kwaliteit, door echte vakmensen;
  • Hoogkwalitatieve materialen: deze zijn altijd getest door het WTCB en dragen een Butgb en/of een Europees keurmerk;
  • Maar liefst 10 jaar garantie op onze werkzaamheden;
  • De scherpste prijzen: we streven er altijd naar de goedkoopste te zijn!

Over Platdakexpert

Platdakexpert verzorgt al vele jaren dakwerken in Kontich en omgeving, en doet dat tot grote tevredenheid van onze klanten. Omdat we altijd denken aan de lange termijn houden we streng toezicht op de kwaliteit van onze dakwerken in Kontich. Onze klanten waarderen onze drang naar kwaliteit. Dat is ook iets wat we terugzien in de referenties die we regelmatig mogen ontvangen. Indien gewenst kunt u van ons enkele referenties krijgen over onze dakwerken in Kontich of omgeving.

Ons werkgebied

Ja, ik wil Platdakexpert inschakelen voor dakwerken in Kontich!

Bent u op zoek naar een bedrijf dat dakwerken te Kontich of omgeving voor u kan verrichten? Schakel dan Platdakexpert in. Neem gelijk contact op om verder te informeren of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 0475 35 27 10, of u kunt een e-mail sturen.

Voor een gratis offerte, een eerlijk advies en een correcte uitvoering,
dan bent u hier aan het juiste adres!

 

Neem contact op