Dakwerken in Hoboken

Schakel Platdakexpert in als u op zoek bent naar een bedrijf dat diverse dakwerken in Hoboken of de omgeving daarvan voor u kan verrichten! Is er iets aan uw dak kapot, of denkt u dat uw dak gewoon aan onderhoud toe is? Wilt u uw dak beter laten isoleren? Of wilt u uw dak compleet vernieuwen? Platdakexpert specialiseert zich in al deze dakwerken te Hoboken en meer. Dankzij de professionele aanpak van onze ervaren dakdekkers en de hoge kwaliteit materialen die we gebruiken verzekeren we u altijd van dakwerken te Hoboken van de hoogste kwaliteit. Geïnteresseerd in onze dakwerken te Hoboken? Neem dan eens contact op door te bellen naar 0475 35 27 10.

dakwerken Borsbeek

Dakwerker met vele referenties in Hoboken

De dienstverlening op het gebied van dakwerken in Hoboken van Platdakexpert is divers. Zo zijn wij onder meer in te schakelen voor herstel- en onderhoudswerkzaamheden, de isolatie van platte daken of voor het vernieuwen van goten en afkasting. Dakwerken te Hoboken door Platdakexpert laten uitvoeren betekent verder:

  • Kwaliteit van onze dienstverlening: dakwerken in Hoboken op hoog niveau, door top personeel;
  • We maken gebruik van de beste materialen: onze materialen zijn getest door het WTCB en dragen een Butgb en/of een Europees keurmerk;
  • We bieden u 10 jaar garantie op onze werkzaamheden;
  • Zeer lage tarieven: wij willen de goedkoopste zijn!

Over Platdakexpert

Platdakexpert bestaat uit een hecht en betrokken team van professionele dakdekkers. Al sinds 1992 verzorgen wij dakwerken in Hoboken en omgeving en daar hebben we een hoop tevreden klanten aan over gehouden. Daarom mogen we ieder jaar weer een hoop positieve referenties ontvangen. Bent u benieuwd naar enkele referenties over onze dakwerken te Hoboken? Vraagt u deze dan gerust eens aan. Om de tevredenheid van onze klanten te kunnen waarborgen hanteren we een streng kwaliteitsbeleid, zodat we iedere keer weer dakwerken te Hoboken kunnen leveren waar u nog lang mee door kunt.

Dakwerken in Hoboken? Neem vrijblijvend contact!

Meer weten of een afspraak maken voor dakwerken te Hoboken? Neem dan contact op door te bellen naar 0490 11 11 11, een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen. Vraag ook gerust een vrijblijvende offerte aan. Platdakexpert helpt u graag verder.

 

Meer informatie

Voor een gratis offerte, een eerlijk advies en een correcte uitvoering,
dan bent u hier aan het juiste adres!

 

Neem contact op