Dakwerken in Ekeren

Op zoek naar een bedrijf dat dakwerken aan platte daken in Ekeren voor u kan uitvoeren? Zoek dan niet verder, want bij Platdakexpert bent u aan het juiste adres. Wij zijn zeer gespecialiseerd in dakwerken te Ekeren en kunnen u met verscheidene diensten helpen. Kampt u met een lekkage, heeft u last van waterschade of overlast van duiven? Dient uw plat dak beter geïsoleerd te worden of is deze gewoon aan onderhoud toe? Voor al deze zaken en meer kunt u onze specialisten inschakelen. Wij staan voor vakmanschap en kwaliteit en doen wat we beloven. Ziet u daarvoor ook de vele referenties die we jaarlijks binnenkrijgen. Voor professioneel uitgevoerde dakwerken te Ekeren tegen de best vindbare prijzen schakelt u dus Platdakexpert in. Meer weten? Bel dan eens naar 0475 35 27 10.

Waarom kiezen voor dakwerken in Ekeren door Platdakexpert?

Platdakexpert houdt zich maar met één ding bezig: dakwerken aan platte daken in Ekeren en omgeving. Daartoe leveren wij diverse diensten. Zo kunt u ons inschakelen voor het isoleren van platte daken, het vernieuwen van goten en afkasting, renovatie en herstellingen of onderhoud. Wat kunt u verder verwachten van dakwerken in Ekeren door Platdakexpert?

  • Maar liefst 10 jaar garantie op onze werkzaamheden;
  • De scherpste prijzen: we streven er altijd naar de goedkoopste te zijn!
  • Kwaliteit van onze dienstverlening: dakwerken in Ekeren op hoog niveau, door top personeel;
  • Kwaliteit van de gebruikte materialen: onze materialen zijn getest door het WTCB en dragen een Butgb en/of een Europees keurmerk;

Over Platdakexpert

Al vele jaren is Platdakexpert actief op het gebied van dakwerken te Ekeren en omgeving. Ons hechte team bestaat uit professionele dakdekkers die al jaren vele klanten tevreden stellen met net opgeleverde dakwerken in Ekeren en omstreken. Wij denken altijd aan de lange termijn en daarom houden we streng toezicht op de kwaliteit van onze dakwerken in Ekeren. Onze drang naar kwaliteit wordt herkend door onze klanten en dat is dan ook iets wat we terugzien in de referenties die we krijgen. Indien gewenst kunt u van ons enkele referenties krijgen over onze dakwerken in Ekeren of omgeving.

Neem nu contact op

Platdakexpert is uw specialist op het gebied van dakwerken te Ekeren. Neem contact op en bel ons op 0475 35 27 10 als u meer wilt weten over onze diensten. We kunnen ook een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen. Ook is het mogelijk uw vraag in een e-mail te stellen. Wij reageren dan zo snel als mogelijk.

Meer informatie

Voor een gratis offerte, een eerlijk advies en een correcte uitvoering,
dan bent u hier aan het juiste adres!

 

Neem contact op