Plat dak herstellen

Heeft u nood aan het herstellen van uw plat dak? Bij Platdak Expert helpen we u graag! Een lekkend dak kan zeer schadelijk zijn, en die schade kan voorkomen worden door op tijd in te grijpen. Wij kunnen voor u vaststellen of het lek te herstellen is, of dat het volledige dak moet worden aangepakt. Ook in geval van stormschade of fouten in de dakopbouw kunnen we u van dienst zijn: wij zorgen steeds voor het herstellen van uw plat dak.

Wilt u onze hulp inschakelen? Contacteer ons dan via onze contact-pagina! Wij helpen u graag verder.

plat dak antwerpen
lek door schouw
dak lek merksem
Verduurde isolatie door lek

Hoe verloopt de herstelling van uw plat dak?

Bij Platdak Expert doorlopen we bij de herstelling van een plat dak een proces dat ervoor zorgt dat uw ongemak zo snel mogelijk wordt opgelost. Hiervoor doorlopen we verschillende stappen, maar de eerste stap begint bij uzelf. U bent namelijk degene die hulp inschakelt.

We willen u zeker adviseren om snel in te grijpen indien u merkt dat er een lek in uw dak zit, want indien u te lang wacht kan het zijn dat de verzekeringsmaatschappij zich terugtrekt en de kosten van de herstelling van uw plat dak niet gedekt worden in uw polis. Onze werkwijze verloopt als volgt:

  1. We komen bij u ter plaatse.
  2. De schade wordt vastgesteld.
  3. Er wordt voor een tijdelijke oplossing gezorgd.
  4. U krijgt zo snel mogelijk een eerlijk advies van onze experts.

Tips bij de herstelling van uw plat dak

Iedere vorm van vocht kan een indicatie zijn dat een herstelling van uw plat dak nodig is. Als het dek van uw plat dak is voorzien van een houten constructie, dan zal het water bijvoorbeeld binnenkomen op de plek waar het lek zich situeert.

Heeft u echter een betonnen dakconstructie, dan vindt het water het laagste punt en loopt het van daar naar beneden. Regelmatig dakonderhoud is een belangrijke factor in het behoud van de kwaliteit van uw dak, let er dus zeker op dat dit voldoende gebeurt.

Contacteer ons en ontvang een gratis offerte

Wilt u de hulp van Platdak Expert inschakelen voor de herstelling van uw plat dak? Neem contact met ons op via de offerte-pagina en ontvang binnen de week een vrijblijvende offerte! Ook met andere vragen helpen we u graag verder.

Voor een gratis offerte, een eerlijk advies en een correcte uitvoering,
dan bent u hier aan het juiste adres!

 

Neem contact op