Isolatienorm 2020

Vanaf heden kan u op Platdakexpert beroepen en komen we ter plaatse om de waarde en dikte van uw isolatie te bepalen. Dit met doel om uw woning aan de vereisten voor isolatienorm 2020 te laten voldoen. Om de Isolatienorm 2020 te halen is er een isolatie vereiste van een minimum k/waarde van 0.75.  Deze waarde behaalt men snel; 3 cm pir / pur , 6 cm rockwool, en men is in orde.

Bij gebouwen in mede-eigendom is het aan te raden om alvorens offertes aan te vragen te kijken of  de renovatie van uw dak wel nodig is. In veel gevallen is er al isolatie gebruikt en is het zeker een verloren kost van het nog eens te isoleren tenzij u dit wenst.  

Isolatie analyse van uw plat dak

Om de waarde en de dikte van uw isolatie te bepalen bekijken we het dakvlak en gaan na of het dak geïsoleerd is door middel van een boring en onderzoek. Leveren een verslag af met de isolatiewaardes en diktes. Indien gewenst geven we zelfs advies wat er zeker moet aangepakt worden zodoende uw dak nog langer mee kan gaan. We zorgen ervoor dat na ons onderzoek er terug een gedegen dichting is en U bekomt een verslag. Misschien wel met het positief nieuws dat u de isolatienorm 2020 reeds heeft behaald en niet meer moet na isoleren! 

Proefboring isolatienorm 2020
Proefboring

Bewijs van de waarde van de isolatie

Belangrijk ook wanneer u uw huis gaat verkopen is om te weten dat een EPC-deskundige geen bepalingen of handeling mag doen om de waarde van uw isolatie te bepalen. Heeft hij namelijk geen factuur of attest voor handen, en dan is uw dure isolatie een nul-waarde in zijn berekening. Platdakexpert komt ter plaatsen en doen een onderzoek, rapporteren en het EPC-rapport zal juist en positiever zijn! Ook horen we vaak discussies op algemene vergaderingen van een mede-eigendom wat er moet gebeuren om de isolatienorm 2020 te behalen. We raden daarom aan om de hulp van een expert in isoleren als Platdakexpert in te schakelen en een analyse van de bestaande situatie uit te voeren.

Schakel onze experts in

Al heeft U uw eigen dakwerker, U kan op een eerlijk advies rekenen. Dit is een dienst die losstaat van onze dagdagelijkse renovaties! 

Heeft U lekken? Door ons advies te vragen komen we ter plaatse en bekijken het geheel. Door onze jaren ervaring in het isoleren, renoveren en plaatsen van platte daken hebben we de expertise om deze lekken op te sporen en u een gepaste oplossing voor te stellen. In de meeste gevallen is zelfs een simpele herstelling de oplossing.

Voor een gratis offerte, een eerlijk advies en een correcte uitvoering,
dan bent u hier aan het juiste adres!

 

Neem contact op