Plat dak renoveren

Een plat dak renoveren is een fluitje van een cent met de hulp van Platdak Expert. Onze professionele teams zijn expert in dakwerken in Antwerpen en herstellen voor u vervelende ongemakken zoals lekken in uw plat dak, verouderde of gebarsten roofing, enzovoort. U kan zelf ook va of uw plat dak aan renovatie toe is door uw schouwen, verluchtingen, tapafvoeren en inslijpingen te controleren. Indien deze openstaan of lekken, is het tijd om uw plat dak te renoveren. Wilt u Platdak Expert hier graag voor inschakelen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder!

Hoe wij uw plat dak renoveren

Eens er wordt vastgesteld dat het tijd is om uw plat dak te renoveren, gaan onze experts aan de slag. Natuurlijk ligt de kwaliteit van uw plat dak niet voor 100% in onze handen: wij raden steeds een jaarlijks onderhoud aan waarmee u ernstige schade aan uw dak voorkomt. Bij Platdak Expert werken we volgens een vastomlijnd proces dat ervoor zorgt dat we voor iedere klus een perfect eindresultaat bekomen. Dit proces doorloopt verschillende stappen, en gaat als volgt:

  1. Alle zaken die essentieel zijn voor een nieuwe dakdichting worden afgebroken;
  2. De bestaande laag wordt stof- en vuilvrij gemaakt;
  3. Er wordt een nieuwe loden tapafvoer geplaatst;
  4. Een nieuwe toplaag wordt over de bestaande laag gebrand;
  5. Nieuwe dakranden worden geplaatst en dubbel ingebrand;
  6. De opmuren worden geslepen en loden slabben worden geplaatst;
  7. Eventueel beschadigde schouwen worden ingepakt met roofing.

Waarom uw plat dak renoveren?

Vaak stelt men deze taak zo lang mogelijk uit, omdat men denkt dat het een groot ongemak is om een plat dak te renoveren. Dat is echter totaal niet het geval indien u professionele hulp inschakelt. Bij Platdak Expert raden we dit u aan om de kwaliteit van uw dak goed in de gaten te kunnen houden om niet te eindigen met vervelende problemen zoals lekkages, die u op het einde van de rit meer geld kunnen kosten.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte voor een renovatie

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u de hulp van Platdak Expert inschakelen om uw plat dak te renoveren? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina en ontvang binnen de week een vrijblijvende offerte! Ook met andere vragen helpen we u graag verder.

Voor een gratis offerte, een eerlijk advies en een correcte uitvoering,
dan bent u hier aan het juiste adres!

 

Neem contact op