Dakwerken met EPDM in Antwerpen

Bij Platdakexpert vindt u een professionele partner die u kan helpen bij uw dakwerken en EPDM daken in Antwerpen. Met meer dan 25 jaar ervaring in ons vak garanderen wij u keer op keer een mooi afgewerkt eindresultaat, en dat tegen een correcte prijs! Als u vragen heeft over uw dakwerken of over EPDM in Antwerpen, dan kan u ons steeds contacteren via bert@platdakexpert.be of via het telefoonnummer 0475/35 27 10. Wij helpen u graag verder!

Waarom Platdakexpert?

Onze twee uiterst deskundige teams werken samen aan uw dakwerken of EPDM dakbedekking in Antwerpen zodat u telkens kan rekenen op een perfecte afwerking en een schitterend resultaat. Bij Platdakexpert wordt ook enkel met kwalitatieve materialen gewerkt. Daardoor hoeft u nooit bang te zijn voor fouten die achteraf opduiken. Iedere klant geniet bij ons van tien jaar garantie op al het werk dat we uitvoeren, zodat we uw tevredenheid kunnen garanderen. In het kort: professionele teams zorgen voor een prachtig eindresultaat van uw dakwerken!

Wat is EPDM?

Tijdens de dakwerken die we uitvoeren maken we regelmatig gebruik van EPDM dakbedekking, overal in en rond Antwerpen. EPDM is een rubbersoort die gebruikt wordt in de dakbedekking, vooral bij platte daken. De reden hiervoor is dat dit materiaal zeer veel voordelen biedt voor u als klant. We willen namelijk allemaal graag een duurzaam dak! Hieronder vindt u enkele voordelen die een EPDM dakbedekking u kan bieden:

  • Milieuvriendelijkheid;
  • UV-bestendigheid;
  • Zal niet scheuren;
  • Makkelijk in onderhoud;
  • En nog veel meer!

Ontvang nu uw gratis offerte!

Wilt u graag de hulp van Platdakexpert inschakelen bij uw dakwerken of EPDM in Antwerpen? Dan kan u gratis een offerte aanvragen via onze offerte-pagina! Wij sturen u binnen de week een passend voorstel op dat past bij uw specifieke situatie. Natuurlijk zijn we ook steeds beschikbaar voor al uw andere vragen!

Voor een gratis offerte, een eerlijk advies en een correcte uitvoering,
dan bent u hier aan het juiste adres!

 

Neem contact op