Dakwerken in Schoten

Zoekt u een bedrijf dat dakwerken in Schoten voor u kan verrichten? Maak dan kennis met Platdakexpert! Wij zijn een bedrijf van professionele dakdekkers en zijn voeren verscheidene dakwerken in Schoten en omgeving uit. U kunt ons inschakelen voor verschillende diensten, die we altijd op zeer professionele wijze verrichten. Omdat de kwaliteit van onze diensten hoog in het vaandel staat bij ons, mag u altijd een nette oplevering van ons verwachten van onze dakwerken in Schoten. Ons personeel is vriendelijk en betrokken, ervaren en goed opgeleid. Voor hoogkwalitatieve dakwerken in Schoten tegen lage prijzen bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Bel dan eens naar
0475 35 27 10.

dakwerken

Een dakwerker met referenties in Schoten kiezen

Platdakexpert is zeer gespecialiseerd op het gebied van dakwerken in Schoten en omgeving en levert verschillende soorten diensten op dat gebied. Zo kunt u bij ons terecht voor het isoleren van platte daken, het vernieuwen van goten en afkasting, en herstellingen of onderhoud. Door te kiezen voor Platdakexpert voor dakwerken in Schoten geniet u verder van de volgende voordelen:

  • Kwalitatief hoge dienstverlening: dakwerken in Schoten op hoog niveau, door top personeel;
  • Materialen van hoge kwaliteit: onze materialen zijn getest door het WTCB en dragen een Butgb en/of een Europees keurmerk;
  • Maar liefst 10 jaar garantie op onze werkzaamheden;
  • Lage tarieven: we willen altijd de goedkoopste zijn!

Over ons

Al vele jaren is Platdakexpert actief op het gebied van dakwerken te Schoten en omgeving. Ons hechte team bestaat uit professionele dakwerkers uit Antwerpen die al jaren vele klanten tevreden stellen met net opgeleverde dakwerken in Schoten en omstreken. Platdakexpert denkt altijd aan de lange termijn en daarom houden we streng toezicht op de kwaliteit van onze dakwerken in Schoten. Onze drang naar kwaliteit wordt herkend door onze klanten en dat is dan ook iets wat we terugzien in de referenties die we krijgen. Indien gewenst kunt u van ons enkele referenties krijgen over onze dakwerken in Schoten of omgeving.

Ons werkgebied in Schoten

Dakwerker nodig in Schoten? Neem vrijblijvend contact!

Meer weten over wat Platdakexpert voor u kan betekenen met betrekking tot dakwerken in Schoten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar  0475 35 27 10. Wij kunnen ook een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Meer informatie

Voor een gratis offerte, een eerlijk advies en een correcte uitvoering,
dan bent u hier aan het juiste adres!

 

Neem contact op