Dakwerken in Kapellen

Heeft u de diensten van een dakdekker nodig en zoekt u daarom naar een bedrijf dat zich specialiseert in dakwerken in Kapellen of omgeving? Platdakexpert kan u diverse diensten leveren op het gebied van dakwerken te Kapellen en omstreken. Zoals ook uit onze talloze referenties blijkt staan wij in de omgeving bekend om de kwaliteit van onze dakwerken te Kapellen. Onze betrokken en vriendelijke dakdekkers zijn ervaren en gaan altijd professioneel te werk. Voor vakkundige dakwerken te Kapellen tegen lage prijzen bent u bij ons dus aan het juiste adres. Neem dus gerust eens contact met ons op door te bellen naar 0475 35 27 10 als u meer wilt weten over wat we voor u kunnen betekenen.

dakwerken

Platdakexpert is uw specialist in dakwerken in Kapellen

Bij Platdakexpert focussen we ons maar op één ding: de beste dakwerken in Antwerpen en omgeving kunnen opleveren. Wij leveren verscheidene diensten diverse diensten. Zo kunt u ons inschakelen voor het isoleren van platte daken, het vernieuwen van goten en afkasting, en herstellingen of onderhoud. Wat mag u verder verwachten als u Platdakexpert inschakelt voor uw dakwerken?

  • Dienstverlening van hoge kwaliteit, door echte vakmensen;
  • Hoogkwalitatieve materialen: deze zijn altijd getest door het WTCB en dragen een Butgb en/of een Europees keurmerk;
  • Maar liefst 10 jaar garantie op onze werkzaamheden;
  • De scherpste prijzen: we streven er altijd naar de goedkoopste te zijn!

Wie is Platdakexpert 

Al vele jaren verzorgt het hechte team van Platdakexpert dakwerken in Kapellen en omgeving. Daar hebben we vele tevreden klanten aan overgehouden. Omdat we altijd denken aan de lange termijn houden we streng toezicht op de kwaliteit van onze dakwerken in Kapellen. Zo kunnen we u een dak opleveren waar u nog lang mee door kunt. Onze wens om altijd kwaliteit te leveren leidt tot vele tevreden klanten. Het is dan ook niet zonder reden dat we jaarlijks vele positieve referenties mogen ontvangen. Indien gewenst kunt u van ons enkele referenties krijgen over onze dakwerken.

Ons werkgebied

Dakwerken in Kapellen nodig? Neem vrijblijvend contact!

Wilt u Platdakexpert inschakelen voor dakwerken te Kapellen of omgeving of wilt u meer weten? Neem dan gelijk contact met ons op door te bellen naar 0475 35 27 10. Wij kunnen ook een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen. Krijgt u ergens anders een goedkopere offerte? Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen!

Meer informatie

Voor een gratis offerte, een eerlijk advies en een correcte uitvoering,
dan bent u hier aan het juiste adres!

 

Neem contact op