Dakwerken in Wommelgem

Zoekt u een bedrijf dat u kan helpen met dakwerken in Wommelgem of omgeving? Maak dan kennis met Platdakexpert, al sinds 1992 een heus begrip voor dakwerken te Wommelgem en omstreken. Onze dakdekkers zijn vriendelijk, betrokken en hebben een uitgebreide kennis van daken. Ze zijn ervaren, goed opgeleid en gaan op zeer professionele wijze te werk. Zo kunnen we u altijd kwaliteit leveren, waar u ons ook voor inschakelt.

Last van een lekkage? Is uw dak toe aan een reparatiebeurt wegens waterschade, of wilt u gewoon de levensduur van uw dak verlengen met een onderhoudsbeurt? Voor al deze dakwerken in Wommelgem en meer staat Platdakexpert voor u klaar. Neem gerust eens contact op voor meer informatie over onze diensten of een prijsopgave op maat.

dakwerken in Wommelgem

Dakwerken in Wommelgem door Platdakexpert

Schakel Platdakexpert in voor dakwerken in Wommelgem. Wij kunnen onder meer uw platte daken isoleren, goten en afkasting vernieuwen en reparatie- of onderhoudswerkzaamheden verrichten. Kiezen voor Platdakexpert betekent verder ook genieten van de volgende voordelen:

  • Gebruik van hoogkwalitatieve materialen: onze materialen zijn getest door het WTCB en dragen een Butgb en/of een Europees keurmerk;
  • Dienstverlening van de hoogste kwaliteit: dakwerken in Wommelgem door ervaren en vakkundige dakdekkers;
  • Wij bieden 10 jaar garantie aan op onze werkzaamheden;
  • De scherpste prijzen: is een ander bedrijf goedkoper? Wij stellen een betere offerte voor u op!

Over Platdakexpert

Platdakexpert bestaat uit een hecht en betrokken team van professionele dakdekkers. Al vele jaren verzorgen wij dakwerken in Wommelgem en Antwerpen, tot grote tevredenheid van onze klanten. Omdat we altijd denken aan de lange termijn houden we streng toezicht op de kwaliteit van onze dakwerken in Wommelgem. Zo kunnen we u een plat dak opleveren dat vele jaren meegaat. Onze drang naar het leveren van kwaliteit leidt tot vele tevreden klanten. Dat is ook iets wat we terugzien in de referenties die we krijgen. Indien gewenst kunt u van ons enkele referenties krijgen over onze dakwerken in Wommelgem of omgeving.

Neem contact op voor uw werken aan platte daken

Meer weten over wat Platdakexpert voor u kan betekenen met betrekking tot dakwerken in Wommelgem? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0475 35 27 10. Wij kunnen ook een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Voor een gratis offerte, een eerlijk advies en een correcte uitvoering,
dan bent u hier aan het juiste adres!

 

Neem contact op