Dakwerken in Borsbeek

Voor kwaliteit en vakmanschap bij dakwerken in Borsbeek of omgeving bent u bij Platdakexpert aan het goede adres. Onze professionele en goed opgeleide dakdekkers kunnen elke klus klaren. Heeft u te maken met een lekkage en waterschade? Moet uw dak geïsoleerd worden? Moet uw goot vernieuwd worden? Voor al deze dakwerken in Borsbeek en meer staat Platdakexpert voor u klaar. Ons team bestaat uit een hecht gezelschap van vriendelijke en professionele dakdekkers. Al sinds 1992 verrichten wij dakwerken te Borsbeek, waardoor we inmiddels over een hoop ervaring beschikken. Platdakexpert zegt niet alleen kwaliteit en vakmanschap te leveren, maar doet dit ook.

Dit blijkt uit de vele tevreden referenties die we jaarlijks in ontvangst mogen nemen. Benieuwd naar wat we met betrekking tot dakwerken in Borsbeek voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op om verder te informeren.

dakwerken Borsbeek

Dakwerken in Borsbeek door Platdakexpert

Dakwerken te Borsbeek en kwaliteit gaan hand in hand. Wij prijzen onszelf om de kwaliteit van onze diensten. Deze zijn altijd van hoog niveau, door de beste dakdekkers. Daarbij maken we gebruik van materialen die getest zijn door het WTCB en een Butgb en/of Europees keurmerk dragen. Deze zijn dus van uitstekende kwaliteit. We bieden onze dakwerken te Borsbeek aan tegen de beste tarieven die u kunt vinden en geven u daar ook nog eens 10 jaar garantie op. U kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

Over Platdakexpert

Platdakexpert verzorgt al vele jaren dakwerken in Borsbeek en omgeving. Sinds 1992 zijn we actief als dakdekkers en sinds die tijd hebben we een hoop ervaring opgedaan. Inmiddels bestaat ons team uit een hecht gezelschap van professionele dakdekkers uit Antwerpen. Ons kwaliteitsbeleid is zeer streng en we willen u altijd een oplevering kunnen doen waar u op de lange termijn ook iets aan heeft. Deze drang naar kwaliteit wordt erkend door onze tevreden klanten, wat is terug te zien in de vele referenties die we jaarlijks ontvangen. Indien gewenst kunnen we u referenties over dakwerken in Borsbeek laten inzien.

Ons werkgebied

Neem contact op voor uw dakwerken in Borsbeek

Meer weten of een afspraak maken voor dakwerken te Borsbeek? Neem dan contact op door te bellen naar 0475 35 27 10, een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen. Vraag ook gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag verder.

Neem contact

Voor een gratis offerte, een eerlijk advies en een correcte uitvoering,
dan bent u hier aan het juiste adres!

 

Neem contact op