Dakwerken in Schilde

Platdakexpert is een dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in vele soorten dakwerken in Schilde en omgeving. Al sinds 1992 verrichten wij voor vele tevreden klanten dakwerken in Schilde en sindsdien zijn we daadwerkelijk een begrip in de omgeving geworden. Vraagt u gerust eens naar onze vele referenties. U kunt Platdakexpert inschakelen voor verscheidene soorten dakwerken te Schilde en omgeving. Dient uw dak wegens waterschade gerepareerd te worden of heeft u nog steeds last van lekkage? Moeten we uw platte daken isoleren, of de goot vernieuwen? Voor dit alles en meer schakelt u Platdakexpert in, uw partner op het gebied van dakwerken te Schilde. We beloven niets minder dan de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Neem meteen contact op om verder te informeren!

dakwerken Schilde

Dakwerken in Schilde door Platdakexpert

Platdakexpert is zeer gespecialiseerd op het gebied van dakwerken in Schilde en omgeving en levert verschillende soorten diensten op dat gebied. Zo kunt u bij ons terecht voor het isoleren van platte daken, het vernieuwen van goten en afkasting, en herstellingen of onderhoud. Door te kiezen voor Platdakexpert voor dakwerken in Schilde geniet u verder van de volgende voordelen:

  • Lage tarieven: we willen altijd de goedkoopste zijn!
  • Kwalitatief hoge dienstverlening: dakwerken in Schilde op hoog niveau, door top personeel;
  • Materialen van hoge kwaliteit: onze materialen zijn getest door het WTCB en dragen een Butgb en/of een Europees keurmerk;
  • Maar liefst 10 jaar garantie op onze werkzaamheden;

Vele recensies in Schilde

Platdakexpert specialiseert zich in dakwerken te Schilde en de omgeving daarvan. Wij stellen de kwaliteit van onze diensten voorop, tot grote tevredenheid van onze klanten. Niet voor niets krijgen we jaarlijks vele positieve referenties over onze dakwerken in Schilde en Antwerpen. U kunt van ons enkele van deze referenties krijgen op aanvraag. Het team waar Platdakexpert mee werkt is een hecht en betrokken team van professionele en ervaren dakdekkers, dat altijd weer hard werkt om kwaliteit te kunnen leveren. Zo laten we u met net afgewerkte dakwerken in Schilde achter, waar u nog jaren mee door kunt.

Ons werkgebied in Schilde

Contact opnemen

Wilt u ons inschakelen voor dakwerken te Schilde of omgeving? Of wilt u graag verder informeren naar onze diensten? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar 0475 35 27 10. Wij kunnen ook een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen. Krijgt u ergens anders een goedkopere offerte? Neemt u ook dan gerust contact op, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen!

Neem contact

Voor een gratis offerte, een eerlijk advies en een correcte uitvoering,
dan bent u hier aan het juiste adres!

 

Neem contact op