Dakwerken platte daken in Antwerpen

Voor alle dakwerken met betrekking tot platte daken in en rond Antwerpen bent u bij Platdak Expert aan het juiste adres! Met meer dan 25 jaar ervaring in dakwerken in regio Antwerpen kan u bij ons steeds rekenen op een eindresultaat van hoge kwaliteit voor uw plat dak. Kijk gerust eens naar enkele van onze referenties! Ook voor renovaties, isolaties en herstellingen van platte daken kan u bij ons terecht.

Hebt u vragen heeft over ons werk, of rond bepaalde dakwerken voor uw plat dak? Dan kan u ons altijd bereiken via bert@platdakexpert.be of telefonisch via 0475/35 27 10. Wij helpen u graag verder!

Welke dakwerken voeren wij uit aan platte daken in regio Antwerpen

Bij Platdak Expert kan u voor alle soorten dakwerken terecht in en rond regio Antwerpen. Is uw plat dak veroudert en aan vernieuwing toe, dan doen wij de nodige renovatie aan uw dak zodat deze weer helemaal bestand is tegen alle weersinvloeden. Ook is het aangeraden om uw plat dak tijdig te laten isoleren zodat u een hoop energie kan besparen op de energiefactuur van uw woning. Ook voor dringende herstellingen kan u bij ons terecht. Platdak Expert staat u bij in het opsporen van het lek in uw dak en de herstelling ervan!

Alle dakwerken voor platte daken die wij uitvoeren worden altijd afgeleverd met een perfecte afwerking. Onze twee professionele teams werken met niets anders dan de beste materialen om de topkwaliteit van uw dak te garanderen. Kwaliteit staat bij ons voorop. Dit kan u zelf ontdekken op de foto’s van de dakwerken aan platte daken die we reeds hebben uitgevoerd. Omdat we zeker zijn van ons werk krijgt u bij ons altijd tien jaar garantie op uw plat dak.

Wij bieden dus alle soorten dakwerken aan voor uw plat dak, en geven ook graag vrijblijvend advies.

Platte daken renoveren

We gaan te werk door de nodige zaken af te breken die noodzakelijk zijn voor een goede dakdichting. We verwijderen zorgvuldig de dakranden, inslijpingen en de tappen. Vervolgens maken we de bestaande laag proper en stofvrij. Daarop plaatsen we een nieuwe loden tap op dezelfde dikte al voorheen, en als laatste branden we een toplaag.

Bij een goed uitgevoerde renovatie van uw plat dak zal u meer dan 30 jaar kunnen genieten zonder enige zorgen! Lees hier alvast meer over platte daken renoveren.

>> Renoveren

Dakwerken Antwerpen

Platte daken isoleren

Voor een plat dak isolatie werken we met de grootste roofing fabrikant van Europa. Hierdoor kunnen we de absolute garantie bieden dat uw isolatie perfect in orde is. Ook onze isolatie leverancier Recticel geeft ons de constant kwaliteit waar we naar streven. De dakranden, tappen, lijmen , lood en zink worden voorzien door Belroof.

Benieuwd hoe een isolatie van uw plat dak in zijn werk gaat? Bezoek dan de pagina over platte daken isoleren op onze website.

>> Isoleren

Dakwerken Antwerpen

Herstellingen

Ook dringende, kleine of grote herstellingen aan uw plat dak worden met zorg behandeld bij Platdak Expert. De opsporing van lekken valt bijvoorbeeld meestal op de brandverzekering waardoor u gerust proactief te werk kan gaan. Wij raden daarom steeds aan een jaarlijkse controle te doen van uw dak zodat u tijdig kan vaststellen wanneer uw dak een herstelling vereist. Heeft u stormschade gelopen op uw plat dak? Ook hier kunnen we bij de vaststelling en herstelling in bijstaan. Lees meer over de platte daken herstellen op de volgende herstelling.

>> Herstelling

Dakwerken Antwerpen

Advies rond platte daken

Het kan voorkomen dat u advies nodig heeft over isolatienormen, lekkage, rapporten of een bestek nodig heeft voor uw plat dak. Zelf als u een eigen dakwerker heeft staan wij u nog steeds graag bij met advies rond deze zaken. Concreet kan u bijvoorbeeld vanaf heden kan op ons beroep doen voor de Isolatienorm 2020 waar wee ter plaatse komen om de waarde en dikte van uw isolatie te bepalen. Lees hier meer over het advies dat u bij Platdak Expert kan bekomen!

>> Advies

Dakwerken in regio Antwerpen

Platdak Expert is actief in de gehele regio Antwerpen. Wij werken met twee professionele teams die nauw samenwerken aan verschillende dakwerken in Antwerpen en omliggende regio’s. Hier vindt u een lijst met de verschillende regio’s waar Platdak Expert al vele tevreden referenties heeft opgebouwd in dakwerken van platte daken:

  • Antwerpen
  • Berchem
  • Wilrijk
  • Deurne
  • Merksem
  • Borsbeek
  • Wijnegem
  • Edegem

Een volledig overzicht van de regio’s waarin we onze diensten aanbieden vindt u op onze website!

Veel gestelde vragen over dakwerken aan platte daken

Platte daken is een onderwerp dat bij velen een hoop vragen oproept: Hoe wordt het dak zo goed mogelijk onderhouden? Welk soort plat dak past het beste bij mijn huis? Enzovoort. Om u een beter beeld te geven van de zaken die bij dakwerken voor platte daken komen kijken, hebben we de meest gestelde vragen gebundeld op onze vraag- en antwoordpagina. Hier vindt u een heleboel informatie over platte daken en alle vragen daarrond.

Projecten waar we trots op zijn

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen beteken als platdakexpert in Antwerpen? Neem dan zeker een kijkje bij onze referenties. 

>> Projecten

Vraag nu uw gratis offerte aan bij onze experts!

Wilt u ons inschakelen voor dakwerken in Antwerpen? Vraag dan nu uw gratis offerte aan via onze offertepagina! U ontvangt binnen de week een correcte offerte die specifiek is opgesteld voor uw situatie. Ook voor andere vragen kan u steeds bij ons terecht, we helpen u graag verder!

Contacteer Platdak Expert

Voor een gratis offerte, een eerlijk advies en een correcte uitvoering,
dan bent u hier aan het juiste adres!

 

Neem contact op