Dakwerken in Hove

Voor alle soorten dakwerken in Hove en omgeving en meer schakelt u Platdakexpert in! We zijn al sinds 1992 actief en zijn dus inmiddels een zeer ervaren bedrijf dat dakwerken in Hove en omgeving aanbiedt. Wij staan voor u klaar om diverse dakwerken te Hove voor u uit te voeren. Zo kunnen we bijvoorbeeld een lekkage of waterschade verhelpen, uw dak isoleren, uw dak vernieuwen of gewoon uw dak van een onderhoudsbeurt voorzien. Wij werken met een team dat bestaat uit vriendelijke en professionele dakdekkers. Zij werken hecht samen en weten precies wat er nodig is om uw klus te klaren. Zo leveren we al jaren kwaliteit aan vele tevreden klanten.

Wilt u Platdakexpert inschakelen voor dakwerken in Hove of omgeving? Bel dan naar 0475 35 27 10 om verder te informeren, of om een prijsopgave op maat aan te vragen.

dakwerken Hove

Dakwerken in Hove door Platdakexpert

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat voor u dakwerken in Hove kan verzorgen, wilt u natuurlijk maar één ding: de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijzen. Platdakexpert kan u de beste prijs/kwaliteit verhouding die er is verzekeren voor al onze diensten. Schakel ons in voor het isoleren van platte daken, herstel- of onderhoudswerkzaamheden of het vernieuwen van goten en afkasting. Bij ons geniet u van:

  • Kwaliteit van onze dienstverlening: dakwerken in Hove op hoog niveau, door top personeel;
  • Kwaliteit van de gebruikte materialen: onze materialen zijn getest door het WTCB en dragen een Butgb en/of een Europees keurmerk;
  • Maar liefst 10 jaar garantie op onze werkzaamheden;
  • De scherpste prijzen: we streven er altijd naar de goedkoopste te zijn!

Over Platdakexpert

Platdakexpert bestaat uit een hecht en betrokken team van professionele dakdekkers. Al sinds 1992 verzorgen wij dakwerken in Hove en omgeving en daar hebben we een hoop tevreden klanten aan over gehouden. Daarom mogen we ieder jaar weer een hoop positieve referenties ontvangen. Bent u benieuwd naar enkele referenties over onze dakwerken te Hove? Vraagt u deze dan gerust eens aan. Om de tevredenheid van onze klanten te kunnen waarborgen hanteren we een streng kwaliteitsbeleid, zodat we iedere keer weer dakwerken te Hove kunnen leveren waar u nog lang mee door kunt.

Ons werkgebied

Vraag een offerte aan

Wilt u contact met Platdakexpert opnemen over onze dakwerken te Hove? Dat kan telefonisch door te bellen naar 0475 35 27 10. In de avonden en in het weekend kunt u ons ook een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Wilt u dat we een vrijblijvende offerte voor u opstellen? Vraag deze dan gerust bij ons aan.

Neem contact

Voor een gratis offerte, een eerlijk advies en een correcte uitvoering,
dan bent u hier aan het juiste adres!

 

Neem contact op