Een offerte voor uw plat dak

Bij PlatdakExpert.be kan u terecht voor een nauwkeurige offerte voor een plat dak! Wij verzorgen alle dakwerken voor platte daken, van nieuwbouw tot renovaties, isolaties en herstellingen. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben we voldoende expertise opgebouwd om aan iedere klant een eindresultaat van hoge kwaliteit af te leveren, zoals u kan zien op de foto’s van onze vorige projecten.

Als u vragen heeft over onze diensten of een offerte voor een plat dak wil aanvragen, kan u altijd terecht bij ons via het e-mailadres bert@platdakexpert.be of via het telefoonnummer 0475/35 27 10. Wij helpen u graag verder!

Wat u van ons kan verwachten

Binnen PlatdakExpert bestaan er twee teams die hecht samenwerken om zo voor u een perfecte afwerking te voorzien. Wij werken vlot, professioneel en op een eerlijke manier. Iedere offerte voor een plat dak die door ons wordt opgesteld kan daarom ook in detail worden toegelicht tijdens een persoonlijk gesprek. Bij ons wordt enkel met kwalitatieve materialen gewerkt, zodat het eindresultaat van ieder project naar wens is. Ook kan u telkens rekenen op tien jaar garantie indien u ervoor kiest om met ons samen te werken.

Wij zijn actief binnen verschillende regio’s in de provincie Antwerpen. Indien u een offerte voor een plat dak wilt aanvragen, kan dat indien de werken zich bevinden in één van onze werkgebieden. Zo kunnen wij een nooit geziene service garanderen! De plaatsen waarin wij dakwerken uitvoeren bestaan uit o.a.:

  • Antwerpen
  • Berchem
  • Wilrijk
  • Deurne
  • Merksem
  • Borsbeek
  • en nog veel meer…

Een volledig overzicht van alle regio’s waarin wij actief zijn kan u vinden op onze website.

Wij beantwoorden uw vragen

Een plat dak aanleggen, herstellen of isoleren brengt niet alleen bepaalde kosten met zich mee. Ook moet er gedacht worden aan het onderhoud van uw dak, het soort plat dak dat geschikt is voor uw woning, de elementen waaruit de offerte van een plat dak bestaat, enzovoort. Om u wat meer inzicht te bieden in wat wij doen, hebben we bij PlatdakExpert.be de meest gestelde vragen rond platte daken gebundeld en beantwoord. U kan deze informatie vinden in onze vraag- en antwoordpagina.

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Bent u benieuwd naar een offerte voor een plat dak? Vraag ze dan nu gratis aan via onze offertepagina! Binnen de week zullen wij u van een correct prijsvoorstel voorzien dat besproken kan worden tijdens een persoonlijke ontmoeting waarin we uw specifieke situatie bespreken. Ook voor andere vragen kan u steeds bij ons terecht. Wij helpen u met plezier verder!

Voor een gratis offerte, een eerlijk advies en een correcte uitvoering,
dan bent u hier aan het juiste adres!

 

Neem contact op