Een lichtkoepel op uw plat dak

Wilt u graag een lichtkoepel op uw plat dak laten plaatsen, maar vindt u geen geschikte partner? Dan kan u terecht bij Platdakexpert! Wij zorgen dankzij meer dan 25 jaar ervaring steeds voor een perfecte afwerking van ieder project, zoals u kan zien op onze referentie-pagina van reeds afgewerkte klussen. Heeft u vragen over de mogelijkheden van een lichtkoepel in een plat dak of over een ander aspect van ons werk? Aarzel dan niet en contacteer ons gerust via bert@platdakexpert.be of via het telefoonnummer 0475/35 27 10. Wij helpen u graag verder!

Een koepel laten plaatsen door Platdakexpert

Een lichtkoepel in een plat dak installeren lijkt misschien een zware klus, maar met de hulp van Platdakexpert wordt die zorg u uit handen genomen. De koepel wordt door onze professionele medewerkers geplaatst met behulp van de beste materialen, zodat u altijd kan rekenen op een mooi en verzorgd eindresultaat. Daarnaast kan u bij ons steeds rekenen op een tien jaar lange garantie op het werk dat we uitvoeren. Wij zijn actief in verschillende regio’s, waaronder:

  • Berchem
  • Wilrijk
  • Deurne
  • Merksem
  • Borsbeek
  • …en nog veel meer!

Een compleet overzicht van alle gebieden waarin we actief zijn kan u vinden op onze website.

Uw vragen over platte daken

Naast eventuele vragen over het plaatsen van een lichtkoepel op een plat dak, horen we tijdens ons werk regelmatig onzekerheden voorbijkomen. Deze gaan bijvoorbeeld over het onderhoud van platte daken, de prijs van een plat dak, enzovoort. Om u inzicht te geven in ons werk hebben we een vraag- en antwoordpagina samengesteld, waarop de meest gestelde vragen uit ons vak worden beantwoord door experts. Natuurlijk staan we steeds open voor nieuwe vragen!

Vraag uw gratis offerte aan bij onze experts!

Wilt u graag een offerte voor de plaatsing van een lichtkoepel op uw plat dak? Vraag ze dan aan via onze offerte-pagina! Binnen de week ontvangt u van ons een gratis offerte op maat van uw situatie. Ook met andere vragen helpen we u graag verder!

Voor een gratis offerte, een eerlijk advies en een correcte uitvoering,
dan bent u hier aan het juiste adres!

 

Neem contact op