De kosten van een plat dak

Vaak krijgen we vragen over de kosten die een plat dak met zich meebrengt. Aangezien elk project verschillend is, is het niet makkelijk om hier één prijs op te plakken. Daarom helpen we u bij Platdakexpert graag door u een gratis offerte aan te bieden. Met ruim 25 jaar ervaring zorgen wij altijd voor een perfecte afwerking van uw plat dak tegen een correcte prijs.

Via ons contactformulier kan u gratis uw persoonlijke offerte aanvragen of eenvoudigweg een vraag stellen waar u mee zit. Binnen de week voorzien wij u van een reactie die u verder helpt in uw zoektocht naar een plat dak. Telefoneert u liever rechtstreeks met een adviseur? Dan kan u voor al uw specifieke vragen steeds terecht bij plat dak adviseur Bert van Platdakexpert op het email adres bert@platdakexpert.be of op het directe telefoonnummer 0475/35 27 10.

Bijkomende kosten van een plat dak

Onder de kosten van een plat dak verstaan we niet alleen de kost van de bouw ervan. Ook renovaties, herstellingen en isolaties vallen onder de bijkomende kosten van een plat dak. Al deze diensten worden door ons aangeboden tegen een correcte prijs. Bij Platdakexpert geven we u altijd waar voor uw geld: elk dak wordt door ons voorzien van een perfecte afwerking. 

We horen het vaak, de vraag ‘wat kost een plat dak precies?’ Ieder project is anders, en om uw vraag correct te beantwoorden, voeren we graag een persoonlijk gesprek met u waarin we bespreken wat uw visie is dat u graag wilt bereiken, en daarna komt één van onze specialisten ter plaatse om de situatie van uw dak nauwkeurig te bekijken. Als u de diensten van PlatdakExpert inschakelt, kan u steeds rekenen op een professioneel contact en een getraind oog voor detail. Elke klant wordt voorzien van een prachtig eindresultaat, zoals u kan zien in onze vorige projecten.

U kan onze diensten inschakelen in verschillende regio’s waarin wij actief zijn. Wij werken in twee gedreven teams die jarenlange ervaring hebben in het vak. U kan ons inschakelen voor het bouwen, isoleren, vernieuwen en renoveren van uw plat dak in de regio’s in en rond antwerpen. Op onze website kan u een volledig overzicht van deze locaties terugvinden. Hier vindt u alvast een kleine greep uit de regio’s waarin wij onze diensten verlenen:

 • Berchem
 • Antwerpen
 • Wilrijk
 • Deurne
 • Merksem
 • Borsbeek
 • Wijnegem
 • Wommelgem
 • Ekeren
 • Hoboken
 • Mortsel
 • Kapellen
 • Brasschaat

De kosten inschatten

In onze sector horen we veel vragen over het werk dat wij doen. Om u wegwijs te maken in ons werk hebben we de meest gestelde vragen gebundeld op onze vraag- en antwoordpagina. Hier vindt u veel informatie over vragen als ‘hoe onderhoud ik mijn plat dak?’, ‘wat kost een plat dak?’, enzovoort. Indien uw vraag niet bij de selectie op deze pagina staat, helpen wij u alsnog graag verder via onze contactpagina.

Wat kan u verwachten van uw samenwerking met Platdakexpert?

Bij ons kan u altijd rekenen op een professionele samenwerking. De kosten van een plat dak worden bij ons altijd in samenspraak met u op een eerlijke wijze opgesteld. Wij werken met twee teams die nauw samenwerken om zo voor u het best mogelijke resultaat neer te zetten.

Door onze 25 jaar ervaring bieden we u puur kwalitatief werk en hoeft u niet bang te zijn voor het gebruik van slechte materialen of andere fouten. Ook kan u bij ons telkens genieten van een 10 jaar lange garantie op ons werk.

Vraag uw gratis offerte aan voor een plat dak!

Wilt u graag een concrete indicatie voor de kosten van een plat dak? Dan kan u een gratis offerte aanvragen via ons contactformulier! Binnen de week zullen wij u voorzien van een correcte offerte voor uw platte dak. Ook met andere vragen helpen we u graag verder!

Voor een gratis offerte, een eerlijk advies en een correcte uitvoering,
dan bent u hier aan het juiste adres!

 

Neem contact op